traductor

viernes, 22 de mayo de 2015


LA CASA I EL SEU ENTORN
 

Cases Artigues. 
Son dues cases  de poble independent, a Os de Civís , ofereixen al turista l'oportunitat de gaudir d'uns paisatges i d'una manera de viure més harmoniosa, assaborint l'entorn rústic i tradicional de muntanya, tot contrastant amb la comoditat i modernitat de les seves instal.lacions. L'emplaçament estratègic de Cases Artigues en el centre del poble d' Os de Civís, a 1650 m d'altitud i punt d'accés al Parc Natural de l'Alt Pirineu, inaugurat l'1 d'agost de 2003, es troba a 18 Km de la Seu d'Urgell. S'accedeix a través de Sant Julià de Lòria al Principat d'Andorra i la seva comunicació immillorable ens permet arribar a les pistes d'esquí alpí andorranes i a les pistes de fons de La Rabassa i de l'Alt Urgell.

Les Cases tenen una capacitat de 10 persones, estan ben condicionades. Mobiliari bo de fusta.
Distribució de les cases:
  • A la planta baixa un garatge amb dues places, quartet per rentar i planxar i un rebedor.
  • A la primera planta trobem un saló- menjador amb foc a terra, sofà, TV, video, equip de música i una balconada amb esplèndides vistes al poble i al pic de Salòria. Cuina amb nevera, congelador, microones, forn, rentavaixelles, un bany amb dutxa i un bany de cortesia.
  • La segona planta disposa de tres dormitoris (dos de matrimoni i un amb dos llits individuals), un bany amb banyera i una balconada al dormitori principal. 
  • A les golfes hi trobarem quatre  llits independents i un bany complert amb dutxa.
  • A l'exterior però annex a la casa, hi trobem un magnífic solàrium i barbacoa a compartir amb l'altre allotjament.
ACTIVITATS
    Es poden fer excursions a peu, amb bicicleta, 4x4, motos quads, hípica, trekking, esport de caça i pesca de truites. Abunden els bolets. Es pot practicar l'esquí de fons i alpí a Andorra, piragüisme i ràfting a la Seu d'Urgell, a només 18 km, on podem visitar la Catedral del S. XII, el casc antic i el PArc Olímpic del Segre.

    1 comentario: